Mustang esküvői autókölcsönzés - bérlési feltételek

Bérlési időszak: április 1 és november 15 között.

Kizárólag cégünk sofőrje vezetheti a gépjárművet.

Megrendelést csak írásban - mely történhet e-mailben, faxon vagy személyesen - tudunk elfogadni. A gépkocsi bérlésével kapcsolatos bármiféle változtatás iránti igényét is kérjük, írásban jelezze.

A bérleti szerződés akkor lép életbe, ha azt a megrendelő részére visszajuttatjuk illetve a megrendelő a foglalót megfizette.

A bérlésre vonatkozó bármiféle változtatást (a lemondás kivételével) csak akkor áll módunkban térítésmentesen teljesíteni, ha ez iránti igényét a bérlés kezdete előtt minimum 48 órával írásban eljuttatja hozzánk. A változtatás természetétől függően a teljesítés korlátokba ütközhet, ennek megítélése bérbeadó hatásköre.

Fizetési feltételek: a fizetés két részletben történik. A teljes bérleti díj 20%-át foglaló formájában megrendeléskor köteles megfizetni. Megrendelő csak a foglaló megfizetése, illetve annak bérbeadó általi elismerése által válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére. A fennmaradó összeg megfizetésére a teljesítés megkezdésekor készpénzben történik.

A megrendelés megrendelő általi lemondása esetén a foglaló természetéből adódóan a bérleti díj 20%-a vissza nem térítendő.

Amennyiben a szolgáltatás teljesítése bérbeadó hibájából meghiúsul, bérbeadó törekszik a teljesítést egy másik, hasonló autóval helyettesíteni, teljes meghiúsulás esetén a foglaló kétszerese megrendelő részére visszajár. A csereautó teljes hasonlóságát nem tudjuk garantálni.

Minden megkezdett óra teljes órának számít.

A bérleti díj nem tartalmazza az áfát, autópálya és belépődíjakat, a több napos bérlés esetén a sofőr ellátását, szállását. A bérleti díj tartalmazza 50 km-ig az üzemanyag díját, efölött 130 Ft/km fizetendő. A bérlés a kiálláskor, a megbeszélt időpontban veszi kezdetét.

A gépkocsiban tilos a dohányzás és alkohol fogyasztása.

A gépkocsiban bérlő által okozott kárt a bérlő köteles 24 órán belül megtéríteni.

Bár az autó makulátlan műszaki állapotban van, rendszeresen szervizeljük, ennek ellenére nem tudunk garanciát vállalni a gépkocsi teljes üzembiztosságára.

Bármilyen bérlési kérelmet indoklás nélkül elutasíthatunk.

A bérlő beleegyezik, hogy fényképek készülhetnek a bérlés ideje alatt, amit a honlapunkon felhasználhatunk. Amennyiben a bérlőnek kifogása van ez ellen, a bérlés időpontjában jelezze.

Kirándulások:

Fél/egész napos kirándulás Budapestről Szentendrére, Esztergomba, Visegrádra és vissza.

Kérje árajánlatunkat, ami függ az útvonal hosszától és idejétől is.

Reptéri transzfer:

Különleges repülőtéri fogadás!
Várja szeretteit / üzletfeleit ezzel az autóval,
a mosoly garantáltan nem marad el!

Kérje árajánlatunkat!